Sponsrat: Sverige körs om av USA – Danmark i botten

Racet i fantasyligan fortsätter och Danmark tappar rejält.

Detta är en sponsrad artikel som hjälper Dust2.se att fortsätta leverera gratis innehåll och underhållning.

Dust2 fortsätter partnerskapet med fantasysidan eNDX. Sverige har hittills varit en av de mest framgångsrika sidorna men blir nu omkörda av USA i toppen. Vi kan dock alla glädjas åt att Danmark närmar sig botten.

Den 9:e maj ser ställningarna ut såhär:

  • Dust2.us: +39,39%

  • Dust2.se: +38,80%

  • Dust2.br: +24,56%

  • Dust2.dk: +19,42%

  • Dust2.in: +19,31%

När ni har lugnat er från skrattanfallet ni fick av att se danskarna så nära botten, rikta ögonen mot toppen. Sveriges klan har legat i topp bland Dust2-sidorna, men nyligen har jänkarna gått om oss med ungefär en halv procent. Det innebär att vi måste kavla upp ärmarna och bättra oss.

På topp i svenska klanen är fortfarande användaren "fish" med en genomsnittlig vinst på 173,95%. Hans portfolio är jämnt fördelad mellan tio spelare, bland andra Denis "electroNic" Sharipov och Cai "CYPHER" Watson.

Just nu pågår slutspelet i ESL Pro League och några spelare som deltar i turneringen har ökat i värde. Till exempel har electroNic och David "frozen" Čerňanský ökat i värde i samband med deras tidigare prestation i turneringen.

Genom att registrera dig med länken nedan och gå med i vår klan får du 10 gratis e$, spelets valuta, att köpa spelare för. Hjälp oss återta ledningen och hålla kvar Danmark mot botten!

Registrera dig här

Gå med i vår klan

Exakt hur funkar då eNDX? Spelet fungerar lite som en aktiemarknad med "e$" som valuta. För att vinna måste man köpa lågt och sälja högt, då spelarnas värde fluktuerar med hur bra de spelar. Vinnaren är helt enkelt den som tjänar mest pengar på sin handel.

På eNDX handlar spelare med varandra och tävlar med sin kunskap om spelet och spelarna. Sidan erbjuder 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla insättningar över 250 dollar. eNDX säkerställer också en rolig och vänlig miljö genom att sätta låga insättningsgränser för dess användare.

Du måste vara över 18 år för att delta.

Läs även

#1(Med 0 svar)
10 maj 2024 kl 06:32
Darcuz
Heja Sverige!
Du måste vara inloggad för att kommentera.