Eyeballers plockar in Kevve och Oskar Hemby

Det svenska laget förstärker nu coachstaben.

Den 1:a maj offentliggjorde Ninjas In Pyjamas att de plockat in Fredrik "slap" Junbrant som assisterande coach. Detta ledde till att Eyeballers nu stod utan coach. Idag presenterar de Kevin "Kevve" Bohlin som lagets nya huvudcoach.

Kevve kommer senast från Godsent som han anslöt sig till i augusti förra året. Han blev kvar fram till att organisationen släppte hela sitt lag. Han återförenas därmed med Maikil "Golden" Selim som han arbetade med i Godsent. De arbetade även tillsammans i Fnatic där Kevve först kom in som analytiker.

Kevve tog efter detta plats som spelare i deras akademilag Fnatic Rising där Golden agerade coach under den första upplagan av WePlay Academy League. "Kevve har erfarenhet av att arbeta både med att utveckla talanger i Fnatic Rising och att leda Godsent tidigare och har mycket starka taktiska och analytiska färdigheter", säger Jesper "JW" Wecksell.

In i laget kommer även Oskar Hemby som performance coach. Den svenska profilen är mest känd för sin tid i Godsent där han spenderade fem år. Han arbetade där med flera olika femmor, en internationell, en brasiliansk, en svensk samt lagets akademisattsning Young Gods.

Eyeballers
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Peppe "Peppzor" Borak
Sverige Anton "Sapec" Palmgren
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Ludvig "HEAP" Alonso

Sverige Kevin "Kevve" Bohlin (coach)
Sverige Oskar Hemby (performance coach)

Sverige Casper "SHiNE" Wennerberg (bänkad)

Läs även

#1(Med 0 svar)
20 maj 2024 kl 13:02
quacke
Snyggt! Förväntade mig att Golden skulle ta med sig Kevve när slap gick till NIP. Verkar vara en kombo som trivs ihop!
#2(Med 0 svar)
20 maj 2024 kl 13:07
CelahiR
Kom igennnu för bövelen! :D
#3(Med 0 svar)
20 maj 2024 kl 17:24
Darcuz
Eyeballers värvar många från godsent ;)
Du måste vara inloggad för att kommentera.