Husregler

för användarinlagda kommentarer på Dust2 Nyheter och Forums sektioner

Vi vill säkerställa att kommentarer som publiceras under våra nyhetsartiklar och forumämnen är smakfulla, relevanta och lagliga. Därför har vi skapat dessa husregler för att ge dig en uppfattning om vad du bör undvika att nämna i dina kommentarer. Vänligen läs dessa regler noggrant innan du publicerar några kommentarer. Våra webbplatsadministratörer kommer att moderera kommentarer och kan ta bort kommentarer som strider mot dessa regler. Ditt konto kan också stängas av vid allvarliga eller upprepade överträdelser. Alla beslut av våra webbplatsadministratörer är slutgiltiga. I mycket speciella undantagsfall kan Dust2 vara skyldigt enligt lag att lämna ut dina kontouppgifter till myndigheter.

Nu till reglerna..

  1. Inga svordomar eller stötande språk - Vi vill att Dust2 ska vara engagerande för alla användare och den här typen av språkbruk kan få folk att avstå från att använda våra kommentarsfält.
  2. Inga kommentarer som är olagliga, kränkande, hotfulla, skadliga, obscena, sexuellt orienterade, homofobiska eller rasistiskt stötande.
  3. Ingen spamming - Vänligen lägg inte upp en kommentar som är densamma eller liknande som en du redan har lagt upp.
  4. Inga ärekränkande kommentarer - Detta innebär att inga kommentarer som är osanna och sannolikt kommer att skada ryktet för en annan person eller en organisation. Du kan bli föremål för rättsliga åtgärder från den person eller organisation som du har förtalat, och det vill vi inte.
  5. Ingen personlig information - Offentliggör aldrig din egen eller någon annans personliga information, t.ex. fullständigt namn, adress, telefonnummer, e-postadress osv. Detta är för din egen säkerhet och för säkerheten för alla som använder Dust2.
  6. Håll dina kommentarer relevanta - Håll dina kommentarer relevanta för den nyhetsartikel eller det forumämne som du skriver om. Om du lägger upp något som inte är relevant kan vi komma att ta bort det.
  7. Kopiera inte andra - Se till att alla kommentarer som du publicerar är skrivna med dina egna ord och inte bryter mot upphovsrättslagar.
  8. Gör inte reklam för eller länka till tredje parts webbplatser - Vi vill säkerställa att marknadsföringen av tredje parts webbplatser stöds av Dust2, så se till att du inte inkluderar länkar i dina kommentarer.
  9. Kommentera på samma språk som nyhetsartikeln eller forumämnet - Om du t.ex. vill kommentera en engelskspråkig nyhetsartikel eller ett forumämne ska du skriva din kommentar på engelska.
  10. INGEN CAPS LOCK - OM DU SKRIVER MED CAPS LOCK SER DET UT SOM OM DU HÖJER RÖSTEN. Vi kan höra dig bra utan Caps Lock, så ta bort det när du skriver dina kommentarer.