ash kommer definitivt sakna isak.

Profilerna reagerar på isak till NIP: "Slutet på en era"

Ninjorna har en färdig lina. Vad tycker folket?

Igår färdigställdes sista spelarbytet i NIPs ombyggnation – Isak "isak" Fahlén gör äntligen klivet från GamerLegion till Ninjas in Pyjamas. Det innebär att NIP, med över en månad till nästa stora turnering, äntligen har en permanent femma som ska försöka sig på att ta laget tillbaks till sin forna storhet. Det innebär också att NIP återigen spelar med svensk flagga då man har tre svenska spelare.

Organisationens egen VD, norska Chahine Hicham, uttryckte precis detta på X. "Ingen mer limbo, välkommen isak!" Esportstudion betonade även den nya svenska flaggan som laget kommer ha. "För första gången på månader är NIP fulltaliga, och Xizt har en femma att jobba med – en femma som dessutom kommer gå under svensk flagg!"

GamerLegions tränare, Ashley "ash" Battye, kommenterar att flytten innebär slutet på en era – alla spelare från Majorn i Paris är nu borta ur laget. "Slutet på en era för Paris-laget. Önskar allt gott, isak, vi har varit tillsammans i över tre år och jag är så stolt över utvecklingen du har visat och personen du har blivit."

Internationellt var reaktionerna blandade. Mnmzzz, senior redaktör på Dust2.us, understrykte en tro att detta var första steget innan NIP återgår till ett helsvensktlag. "Jag undrar hur länge till alex och r1nkle kommer vara kvar i laget. alex har haft en medelmåttig period och jag tror inte 3-4 svenskar kommer prata engelska för r1nkle. Det känns som en tidsfråga innan NIP är helt svenska."

Läs även

#1(Med 6 svar)
9 maj 2024 kl 11:42
CelahiR
Hoppas mnzzm har rätt :)
#2(Med 5 svar)
9 maj 2024 kl 12:03
grodancs
Problemet är ju att sveriges enda t1/t2 awper nyss sagt att han aldrig vill spela i nip igen, phzy har sett väldigt bra ut i asian och gjorde det bra mot c9 men det var endast 1 bo3
#3(Med 1 svar)
9 maj 2024 kl 13:28
Axelious
Frågan är hur mycket de hoppas på silence.. tänker att om de ändå har i tanken att kunna gå svensk bör de inse att de måste hitta en svensk AWPer från scratch. (Eller Hallzerk)
#6(Med 0 svar)
9 maj 2024 kl 14:32
grodancs
Ja han är väl i YN av en anledning, sen får vi se vad som händer, skulle dröja väldigt länge isåfall.
#4(Med 1 svar)
9 maj 2024 kl 13:35
b1ank
Dom har inte de i tanken
#5(Med 0 svar)
9 maj 2024 kl 14:31
grodancs
Det är min poäng
#7(Med 0 svar)
9 maj 2024 kl 16:32
Aceris
De hade väl phzy i tankarna om man skulle gå efter ryktena som gick. Men skulle vilja se phzy gå till nåt starkt t2 lag som typ apeks innan för att bevisa sig
#8(Med 0 svar)
10 maj 2024 kl 06:33
Darcuz
Ska bli roligt att se NIP spela igen
Du måste vara inloggad för att kommentera.