Xizt om isak: "Jag har velat ha honom i mitt lag under en lång tid"

Xizt gav lovord till isak.

Det står nu klart att Isak "isak" Fahlén är den sista spelaren i Ninjas In Pyjamas. Norrlänningen kliver in från Gamerlegion efter över tre år. Direkt efter att NIP gått ut med nyheten så hade Ninjas In Pyjamas en AMA i sin Discord-kanal. Dust2 var såklart på plats för att höra vad ledningen hade att säga.

Xizt går in på lite djupare detalj om varför de valde att plocka upp just isak: "Han har varit på min radar länge. Jag har velat ha honom i mitt lag under en längre tid", säger NIP-coachen som också säger att de värderar arbetsmoral väldigt mycket: "Han är en spelare som aldrig ger upp. Han är ingen tiltare, han ger aldrig upp."

De fick även mycket frågor om vilka andra spelare de skulle kunna ha plockat upp. Namn som kom upp var bland annat Linus "nilo" Bergman och Nikita "HeavyGod" Martynenko. Här var det THREAT som kom in och svarade: "Vi pratade med många och om det finns något rykten så hade vi nog något samtal."

NIP-ledningen pratade även mycket om den svenska scenen. De var tydliga med att de inte signerad isak för att han var en svensk spelare men utan för att han var den bästa spelaren för rollen de sökte efter. Men samtidigt antyder det att de såklart tycker det är kul att han är svensk.

De berättar även att de fortfarande har en plan att starta ett svenskt akademilag. Anledningen att det inte kommit något nu är då det varit mycket jobb med att bygga det nya huvudlaget. Det svenska akademilaget ska vara ett yngre lag som jobbar på en nivå under Young Ninjas.

Läs även

#1(Med 0 svar)
8 maj 2024 kl 16:14
CelahiR
NinjaBabies confirmed xD

Jag är vara sjukt glad över att Isak lämnar sjunkande skeppet GL och att NiP får svensk flagg.
#2(Med 0 svar)
8 maj 2024 kl 16:16
Darcuz
Roligt för NIP och Isak!
#3(Med 0 svar)
8 maj 2024 kl 16:17
vetten
När ni fråga Xizt om isak så va det lite sus ngl
#4(Med 0 svar)
8 maj 2024 kl 17:56
PrinsessanQ
Kommer bli awesome! We are back!
Du måste vara inloggad för att kommentera.