Brollan gillar inte Dust2

Brollan: "Har aldrig varit ett fan av Dust2"

Den svenska stjärnan gillar inte Dust2.

Ludvig "Brollan" Brolin och hans MOUZ startade perfekt i BetBoom Dacha Belgrade genom att vinna två raka matcher och säkra en slutspelsplats direkt. Under båda matcherna spelade de Dust2. Detta är den första stora turneringen där Dust2 används istället för Overpass.

Det var aldrig MOUZ som valde att picka Dust2 men trots detta så vann de båda mötena. I en interjvu med HLTV gav Brollan sina tankar om kartan: "Jag har aldrig varit ett fan av Dust2. Att spela lång, det är ganska.. Om tio flashar inte kommer så är det ganska lätt om jag ska vara ärlig."

Brollan förstår inte riktigt varför de tog in kartan: "Jag förstår inte riktigt meningen med kartan då den är så random. Det har alltid varit så sen första gången jag spelade kartan. Det kan vara en bra karta såklart, jag måste spela den mer bara. Jag har inte spelat den på länge då jag hade den som min permabann i två eller tre år."

Mot BetBoom så bled det en rejält jämn kamp där Brollan hade det ganska tufft. När de krossade Virtus.pro på kartan så spelade han bättre.

Läs även

#1(Med 2 svar)
17 maj 2024 kl 11:57
CelahiR
Man måste inte tycka om alla kartor :)
#2(Med 1 svar)
17 maj 2024 kl 12:51
Aceris
Det tråkiga är att ovp var brollans bästa karta och d2 hans sämsta?..Gå från att spela toilets till long är också en enorm skillnad
#3(Med 0 svar)
17 maj 2024 kl 14:25
CelahiR
Ja det är definitivt ett udda skifte
#4(Med 0 svar)
17 maj 2024 kl 20:57
Darcuz
Same
Du måste vara inloggad för att kommentera.