Tidigare Navi-stjärnan förlorade uppemot 40 miljonor kronor: "Jag var spelberoende"

flamie berättar nu att han förlorade mycket av de pengarna han tjänade som CS-proffs.

Den ryska Counter-Strike-spelaren Egor "flamie" Vasilyev har i en intervju berättat hur mycket han tjänade i sin karriär. Han förklarar att han tjänade mer än fyra miljoner dollar, motsvarande ungefär 43 miljoner svenska kronor, om man räknar ihop prispengar, löner och stickerpengar. Han förklarar också att han som högst i lön hade runt 15 000 dollar.

Men mycket av pengarna är borta. I intervjun säger han: "De mesta av de pengarna har jag slösat bort. Lådor och rouletter blev populärt och jag var spelberoende". flamie kom till Navi när han var 17 år gammal och säger att han önskade att det fanns någon som kunde lära honom hur man tog hand om sin ekonomi.

Läs även

#1(Med 1 svar)
22 maj 2024 kl 16:50
CelahiR
Fyfarao så viktigt att han kommer ut med detta!
#3(Med 0 svar)
23 maj 2024 kl 14:41
PrinsessanQ
Att vara öppen med sina problem gör mindre nytta än vad man tror. Det enda han gör när han pratar öppet om sitt missbruk är att han förstör sitt namn så inga sponsorer vill arbeta med honom igen. Man lär sig sällan av andra människors problem, men behöver göra sina misstag själv och lära sig den hårda vägen. Det är den karga verkligheten.
#2(Med 1 svar)
22 maj 2024 kl 21:33
Darcuz
Hoppas många ser hans misstag och lär sig.
#4(Med 0 svar)
23 maj 2024 kl 16:37
CelahiR
Agreed!
Du måste vara inloggad för att kommentera.