draken var strålande i matchen

Johnny Speeds startar fint i EPL – vinner 2-0 första matchen

En perfekt start för svensklaget.

Idag startade European Pro League Season 16. Där fick vi se svensklaget Johnny Speeds ställas mot Permitta och allt startade på polackernas kartval, Nuke. Där kunde de vinna de tre inledande rundorna men efter detta tog Johnny Speeds kommando. Svenskarna fick med sig åtta rundor till sidbytet.

De vann nu också de tre inledande rundorna på sin T-sida för att komma upp i en ledning på 11-4. Att stänga kartan blev dock ett problem. Istället var det Permitta som nu vann åtta raka rundor för att ta kartboll. Johnny Speeds lyckades då äntligen vinna en till T-runda för att tvinga kartan till övertid. Där lyckades de tillslut stänga kartan med 19-17.

Matchen fortsatte på Mirage där svenskarna kom igång fint. De kunde få med sig sju rundor till sidbytet. Permitta startade dock också fint på sin T-sida där de vann fyra raka rundor för att komma upp i en ledning på 9-7. Men där tog det stopp för polackerna. Johnny Speeds vann nu sex raka rundor för att stänga kartan med 13-9.

Svenskarna går därmed vidare till vinnarmatchen i grupp C. Där kommer de antingen att ställas mot danska Preasy eller Rasmus "kreaz" Johanssons femma Dynamo Eclot.

Läs även

#1(Med 0 svar)
22 maj 2024 kl 17:22
CelahiR
Dom går från klarhet till klarhet:D
#2(Med 0 svar)
22 maj 2024 kl 21:33
Darcuz
Snyggt!
Du måste vara inloggad för att kommentera.