TIMhehe från Kappa Bar

Kappa Bar vidare till finalerna i Elitserien

Kappa Bar blir det första laget som tar sig till LAN-finalerna av Elitserien.

Igår spelade Kappa Bar mot showmakerz i en av kvalmatcherna till finalerna av Elitserien. Första kartan spelades på Anubis, vilket var showmakerz kartval. Kartan började starkt för showmakerz som ledde 7-5 som CT under första halvan av kartan. Andra halvan av kartan fortsatte showmakerz spela bra och vinner Anubis 13-7.

Andra kartan i mötet spelades på Vertigo och det var Kappa Bars kartval. Under denna kartan spelade Kappa Bar riktigt bra och de körde över showmakerz totalt. Kartan slutar 13-4 och en spelare från Kappa Bar som verkligen stog ut denna kartan var Love "phzy" Smidebrant. Han slutade kartan på 19 kills och endast 5 dödsfall, vilket motsvarar en K/D på 3,8.

Sista och avgörande kartan spelades på Mirage och var väldigt jämn. Första halvan slutade 6-6 och efter sidobytet så spelade showmakerz starkt och gick upp till 10-7. Dock lyckades Kappa Bar vända kartan och vann den sedan med 13-11.

Spelaren som blev matchens MVP var Kappa Bar spelaren Jacob "jocab" Nerheden som slutade på 47 kills och en K/D på 1.27.

Vinsten leder till att Kappa Bar blir det första laget som kvalar sig till LAN-finalerna av Elitserien på Dreamhack Summer. Utöver Kappa bar kommer tre ytterligare lag kvala till finalerna.

Kappa Bar:

  • Tim "TIMhehe" Hennichs

  • Jacob "jocab" Nerheden

  • Markus "upE" Johansson

  • Love "phzy" Smidebrant

  • Leo "Silence" Ingvarsson

Läs även

#1(Med 0 svar)
22 maj 2024 kl 08:19
CelahiR
Tänkte först att det var stjärnspäckad lineup med inlånade phzy, men hur många ingår i den riktiga Kappalinan?
#2(Med 0 svar)
22 maj 2024 kl 21:34
Darcuz
Ggwp
Du måste vara inloggad för att kommentera.