Tuscan till CS2 och community skins till handskar? – Detta finns i spelets kod

Dataminare har hittat spännande saker i spelkoden.

Under gårdagen kom den största uppdateringen till Counter-Strike 2 sedan spelet släpptes. I vanlig ordning leder detta till att dataminare hittar gömda grejer i spelkoden som tyder saker vi kan komma att se i framtiden.

För 1.6-älskare kan vi se att Tuscan i alla fall arbetas på. I koden har Gave Follower nu hittat raden de_tuscan_s2. Dataminare har tidigare hittat att Valve köpt rättigheterna till kartan. Detta ska ha varit samtidigt som de köpte Anubis.

Men det är inte det enda som har hittats efter den senaste uppdateringen. Gabe Follower har även hittar rader som tyder på att vi kan komma att få community skins till handskar och kanske till och med knivar. Han spekulerar dock att detta kan vara ett verktyg för Valve.

I filerna för deathmatch-läget finns det även rader som nämner Danger Zone men även VIP/Assasination. Danger Zone är Counter-Strikes egna version av battle royal som försvann när CS2 kom. VIP/Assasination är ett betydligt äldre spelläge som fanns i 1.6. Där var det en person i laget som var en VIP som endast kunde spela med pistol. Målet för T-sidan var att eliminera just denna spelaren innan den hann fly.

Sist och kanske till och med minst så ser det ut som att kycklingarna som springer runt på vissa banor kan komma att börja bhoppa snart.

Läs även

#1(Med 0 svar)
8 februari 2024 kl 15:03
Darcuz
Spännande!
#2(Med 0 svar)
8 februari 2024 kl 15:24
CelahiR
Spelat fortsätter äntligen sin utveckling :)
Du måste vara inloggad för att kommentera.