En av Rooster:s originalmedlemmar har nu lämnat laget.

nettik lämnar Rooster – länkad till nytt superlag

20-åringen lämnar "tuppen" och ska sannolikt till Talon:s nysatsning.

Roosters stjärnspelare från Nya Zeeland, Corey "⁠nettik⁠" Browne, har lämnat idag lämnat det organisationslösa laget. Detta efter fyra år med landsmannen Michael "chelleos" Hawkins och rapporter från HLTV angående en flytt till Talon.

Organisationen från Hong Kong rapporteras satsa på ett australiensiskt lag med Aaron "AZR" Ward som lagkapten. Laget ska vara intresserade av flera av regionens bästa spelare, däribland nettik.

Han har spelat med Rooster, som under en tid representerade organisationen Paradox, sedan han var 16 år gammal. Under tiden har laget imponerat bland annat med spel i två säsonger av ESL Pro League och kval till IEM Katowice 2024.

Rooster har nu:

Australien Tyson "⁠asap⁠" Paterson
Nya Zeeland Michael "⁠chelleos⁠" Hawkins
Australien Tynan "⁠TjP⁠" Purtell
Australien Sharvesh "⁠dangeR⁠" Saravanan

Läs även

#1(Med 3 svar)
10 juli 2024 kl 13:21
Gopher666
Tycker det är lite väl mycket internationella nyheter nu. Finns ju vanliga hltv för sånt.. eller är det bara brist på nyheter?
#2(Med 0 svar)
10 juli 2024 kl 13:33
CelahiR
Håller med om att det är mycket faktiskt. Men hellre att Dust2 håller sig aktiva och relevanta under sommaren än att exklusivt köra svenskt. Men kanske skulle dom jaga lite eintervjuer med walle och andra orgor?
#3(Med 0 svar)
10 juli 2024 kl 16:15
Darcuz
Förmodligen brist på den svenska sidan men förhoppningsvis kommer det igång snart
#4(Med 0 svar)
10 juli 2024 kl 17:18
quacke
I och med att det är säsongsuppehåll så händer inte så mycket matcher och turneringar. Jag skriver om de nyheterna som kan verka intressanta! Vår uppgift är ju inte bara att tillhandahålla nyheter som sker i Sverige utan också nyheter på svenska språket.
Du måste vara inloggad för att kommentera.