jks kommer vara tillbaks på servern i Köpenhamn.

Media: Liquid kommer spela BLAST med jks, ultimate och mithR

Enligt källor till HLTV har Liquid gjort färdigt sin femma.

Källor har berättat för HLTV att Liquid planerar att spela BLAST Fall Groups med Justin "jks" Savage och Roland "ultimate" Tomkowiak, samt med Torbjørn "mithR" Nyborg som tränare. Detta tyder på att HLTV:s tidigare rapport angående den polska AWP:aren stämde.

Lagen som deltar i BLAST Fall Groups var tvungna att bekräfta sina femmor idag och vi vet därför vilka spelare som Liquid kommer spela med. Tidigare G2-ankaret jks har varit utan lag i åtta månader sedan han bänkades för Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković. jks har inte kopplats till Liquid i några tidigare rapporter men har enligt många fans varit en självklar värvning.

HLTV rapporterade också tidigare att 20-åriga ultimate var av intresse för Liquid och det värkar nu ha blivit färdigt mellan polacken och den nederländska organisationen. Utöver honom har också danska mithR registrerats som lagets tränare och förväntas därför ersätta Wilton "zews" Prado.

Värvningarna innebär att Liquid kommer ha två europeiska spelare, två amerikanska spelare och en spelare från Oceanien. Detta innebär att laget fortfarande kan spela i den amerikanska RMR-turneringen senare i höst, då laget inte har någon tydlig majoritet och därför får välja mellan den europeiska eller den lättare amerikanska regionen.

Värvningarna verkar också tyda på att ryktena kring att Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken ska ta över som IGL stämmer, då ingen av de tillkommande spelarna har erfarenhet av rollen. BLAST Fall Finals börjar den 29:e juli och pågår i sex dagar. I turneringen kommer också Erik "ztr" Gustafsson göra debut med GamerLegion.

Liquid kommer spela turneringen med:

Kanada Keith "NAF" Markovic
Kanada Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken
Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis
Roland "ultimate" Tomkowiak
Australien Justin "jks" Savage

Danmark Torbjørn "mithR" Nyborg (tränare)

Läs även

#1(Med 1 svar)
8 juli 2024 kl 22:06
Aebexz
Yes… Annars hade de kunnat bänkat Yekindar och tagit in en igl samt en faktiskt bra awper men aja. Jks är en bra värvning iallafall
#3(Med 0 svar)
8 juli 2024 kl 22:30
vetten
Kan inte bänka Yeki pga valve poäng
#2(Med 0 svar)
8 juli 2024 kl 22:17
AFFE
JKS är en sjukt bra pickup!
#4(Med 0 svar)
9 juli 2024 kl 06:19
CelahiR
Lycka till!!
#5(Med 0 svar)
9 juli 2024 kl 08:25
Darcuz
Jks är ett bra val
Du måste vara inloggad för att kommentera.