nitr0 är tillbaka. Igen.

Officiellt: NRG plockar in nitr0

"Captain America" ersätter Walco på laget.

Tidigare i veckan rapporterade HLTV och Dust2.us att NRG var intresserade av den amerikanska IGL:en Nick "nitr0" Cannella. Nu bekräftar organisationen att nitr0 blir deras nya lagkapten och att Colby "Walco" Walsh lämnar laget.

nitr0 är en av Nordamerikas mest ansedda IGL:er med flera stora bedrifter i ryggen. Framför allt var han Liquids lagkapten under 2019 då laget stormade till den snabbaste Intel Grand Slam-vinsten i sportens historia och under en period var världens bästa lag.

nitr0 har sedan haft flera turer fram och tillbaka mellan Counter-Strike och Valorant. Efter en period som lagkapten för 100 Thieves i Valorant gick han tillbaks till Liquid i Counter-Strike. Här ledde han laget bland annat till en slutspelsplats i Paris-Majorn och en silvermedalj i Blast World Finals. Till slut lämnade han återigen CS för M80:s Valorant-lag.

Nu är han återigen tillbaks i Counter-Strike och återförenas med Josh "oSee" Ohm och Damian "daps" Steele. AWP:aren och tränaren var del av Liquid under nitr0:s andra period med laget.

Trots att flera stora namn spelar för laget har NRG inte lyckats med några större resultat sedan det nuvarande laget bildades. Man missade även Majorn i Köpenhamn efter att ha kommit sist i RMR-turneringen. Med nitr0 i spetsen, som skämtsamt kallades "Captain America" under tiden i Liquid, hoppas man nu göra ändring på det.

NRG är nu:

USA Timothy "⁠autimatic⁠" Ta
USA Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte
USA Josh "⁠oSee⁠" Ohm
Kanada Jadan "⁠HexT⁠" Postma
USA Nick "⁠nitr0⁠" Cannella

Kanada Damian "⁠daps⁠" Steele (tränare)

Läs även

#1(Med 0 svar)
4 juli 2024 kl 20:17
Darcuz
Lycka till :)
#2(Med 0 svar)
4 juli 2024 kl 20:27
matte90
Detta kommer bli bra för NRG.

Om han kan få igång Brehze och Autimatic.
Du måste vara inloggad för att kommentera.