Rysk attack stoppade match – Young Ninjas deltar i samma turnering

Hur dessa strömproblem påverkar Young Ninjas är inte känt.

Under gårdagen skulle det danska laget Copenhagen Wolves, där Leo "Svedjehed" Svedjehed tidigare spelat, och det polska laget Permitta spela en match i turneringen Appolo Series. Matchen blev dock uppskjuten. I turneringen som har en prispott deltar även Young Ninjas med de två svenska spelarna Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson.

Turneringen arrangeras av det ukrainska företaget kvasar och faktumet att turneringen arrangeras från Ukraina ledde till problem. De var tvugna att skjuta upp matchen på grund av elproblem. Detta elproblem skapades av ryska attacker mot ukrainska kraftverk.

"Tyvärr har vårt land omfattande strömavbrott på grund av attacker mot värmekraftverk och andra typer av kraftverk. Därför stämmer detta tyvärr (att ryska attacker var skyldiga till problemet, reds. anm.), skriver talespersonen Vladyslav Sabo till vår systersajt Dust2.dk och tillägger:

Men vi skyller inte på någon och letar efter en snabb lösning för att flytta våra sändningar till Europa, så inom de närmaste 2-3 dagarna kommer detta problem att lösas.

Young Ninjas ska spela sin första match på lördag vid 18:00. Där ställs de mot det brittiska laget Reason Gaming. Hur uppskjutandet av matcher i grupp A påverkar Young Ninjas matcher i grupp B är inte klart ännu. För uppdateringar kan man följa Apollo Series.

Läs även

#1(Med 0 svar)
23 maj 2024 kl 16:33
CelahiR
"Vi skyller inte på någon" hahaha. Vi nämner inga namn men VI KAN STIRRA PÅ RYSSARNA! >,>
#2(Med 0 svar)
23 maj 2024 kl 17:29
Darcuz
Tråkigt
Du måste vara inloggad för att kommentera.