SeBreeZe vinner fransk turnering – lagkamraten lämnar direkt

Den svenska stjärnan vann en turnering och tappade direkt en lagkamrat.

Den svenska spelaren Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris lämnade i januari Lilmix. Han anslöt sig istället det franska laget Lausanne-Sport Esports. Under helgen spelades den franska turneringen Les Espoirs #3 i Frankrike och SeBreeZe deltog med sin femma.

Förutom Lausanne fanns även en namnstark mix under namnet RushOnGranpa. Där spelade Nabil "Nivera" Benrlitom, Nathan "NBK-" Schmitt, Laurențiu "lauNX" Țârlea, Adelin "adeX" Nica och Jérôme Coupez. Det var just dessa som SeBreeZe och kompani vann mot i finalen med 2-1 i kartor, 13-11 på Vertigo, 7-13 på Anubis och 13-3 på Overpass.

Men framgångar leder ofta till att andra lag blir intresserade av spelare i laget. Så blev det nu också för Lausanne-Sport Esports som tappade sin AWP-spelare, Remi "Diviiii" Alexandre, direkt efter vinsten. Han ska ha fått ett erbjudande han inte kunde tacka nej till.

Läs även

#1(Med 0 svar)
24 april 2024 kl 05:51
CelahiR
Grattis till sebreeze.

Det är samtidigt vad som gör att det går knasigt. Man plockar bort enstaka spelare och hoppas på att den passar i nya gruppen samtidigt som man förstör den andra. Egoismen i spelare brinner ofta starkare än "vi" et i laget man just kommit igång med. Jag är oerhört glad över att spelare som Nilo och Mail09 inte tog andra erbjudanden direkt och således samtidigt traskade sönder sina nuvarande femmor.
#2(Med 0 svar)
25 april 2024 kl 19:58
Darcuz
Grattis!
Du måste vara inloggad för att kommentera.