NIP kommer att spela med BluePho3nix i ESL Pro League

Young Ninajs-spelaren kommer att fortsätta att spela med laget ett tag till.

Den 23 april startar ESL Pro League säsong 19. Med i ligan är de bästa lagen i världen och bland dessa hittar vi också Ninjas In Pyjamas. Laget är just nu i en ombyggnation och har i skrivande stund inte en femte spelare. De har istället spelat med Maoz "BluePho3nix" Paz från Young Ninjas.

Detta kommer de också att fortsätta att göra i ESL Pro League. I måndags var sista dagen lag kunde skriva upp vilka spelare de skulle ha och NIP hade inte en ny spelare klar då. Detta bekräftade lagets coach Richard "Xizt" Landström i vår intervju med honom.

Xizt säger att de kommer att ESL Pro League är färdigspelat men att de samtidigt vill ge honom en ärlig chans. Under året har BluePho3nix en rating på 1.02 men han är också just en mer supportig ankarspelare.

Läs även

#1(Med 0 svar)
11 april 2024 kl 14:56
vetten
Vill ha svensk flagg men kollar man på vilka possar bluepho3nix spelar nu mot vilka possar HeavyGod spelar i OG så är det perfekt. isak är bra också, men HeavyGod är bättre.
#2(Med 0 svar)
11 april 2024 kl 20:53
CelahiR
Jag vill så gärna ha svensk flagg på det här laget. Men är så glad att iaf maxster äntligen flyttats upp. Fler svenska proffs kommer under -25 :)
#3(Med 0 svar)
11 april 2024 kl 20:57
Darcuz
Ska bli intressant o se hur det kommer gå i EPL
#4(Med 0 svar)
13 april 2024 kl 13:34
Aceris
#1 Ja, det hade ju varit kul om isak kom in i laget. Men heavygod pangar riktigt hårt så förstår om de har siktet inställt på honom
Du måste vara inloggad för att kommentera.