Eyeballers släpper ny video: "Vi tror på den här lineupen framåt"

JW tror på laget de har.

Eyeballers avslutade 2023 med att vinna Svenska Cupen och fastlå sin plats som Sveriges bästa lag. I början av 2024 så lyckades de också genom det sista öppna Majorkvalet säkra en plats i det stängda kvalet.

Där föll dock det svenska laget utan att vinna en enda karta. I början av februari så misslyckades de även att kvala till Pelaajat Series Spring 2024 efter att de förlorat mot Metizport i finalen. Sedan dess har även Metizport tagit över platsen som Sveriges bästa lag.

Nu har Eyeballers släppt en video för att uppdatera de svenska fansen om vad som händer i laget just nu. I videon är det Jesper "JW" Wecksell som sitter ensam framför kameran och pratar om laget.

Han erkänner att de inte är där de vill vara och säger att de har behövt träna på ett annat sätt. I samband med detta säger han att de nu har tagit in Robin "flusha" Rönnquist som en extra coach. Målet framåt är det svenska kvalet till ESL Challenger på Dreamhack Summer.

"Just nu så är vi komfortabla och vi har självförtroende i att vi tror på den här lineupen framåt och hoppas att vi ska kunna lösa det här", säger JW.

I mars kommer det att spelas flera kval till olika större turneringar, bland annat just det till ESL Challenger Jönköping. Om det inte går som de vill där så kan dock förändringar ske:

"Lineupen behåller vi som den är just nu. Så får vi se efter mars kanske helt enkelt, hur saker och ting ser ut.

Vi tror och hoppas att vi ska kunna sätta den här skutan på rätt håll igen och åka framåt igen. Den senaste perioden har faktiskt varit väldigt dålig från oss som spelare och oss som lag. Vi jobbar hårt just nu för att vända den här trenden", avslutar JW.

Läs även

#1(Med 0 svar)
23 februari 2024 kl 18:40
madjestyy
Kör bara :)
#2(Med 0 svar)
23 februari 2024 kl 23:18
Darcuz
Eyeballers måste steppa upp ifall de vill va Sveriges bästa lag. Just nu har Metizport den platsen. Förhoppningsvis kommer Eyeballers tillbaka starkare. Det behövs konkurrens för att bygga scenen!
#3(Med 0 svar)
24 februari 2024 kl 01:17
Gopher666
Bra update, känns som det varit ett tag sen vi såg eyeballers på servern. Grymt att man fortsätter med samma lineup, känns som eyeballers är mycket mer seriöst än andra organisationer som bara byter spelare hela tiden.
#4(Med 2 svar)
24 februari 2024 kl 09:12
CelahiR
Något som NiP och fnc saknar. En KLAR väg framåt. Han erkänner att det går dåligt men att dom tror på lineupen. Sen så klart att det kan ske förändringar om dom fortsatt inte håller måttet efter nästa kval. Sånt här tycker jag är betryggande när lag gör. Då vet man vad deras mål är, deras identitet samt vad som kan komma att hända framöver om det inte går bättre. Då har fans en fast punkt och lineupen känner sig säkert lite tryggare.
#5(Med 1 svar)
24 februari 2024 kl 11:37
Gopher666
Dessutom gör eyeballers identitet att det är ett lag som man vill stå bakom även i motgång.
#6(Med 0 svar)
24 februari 2024 kl 12:25
CelahiR
Exakt!
Du måste vara inloggad för att kommentera.