avid och kompani skickar ner FTW till 1-2.

Alliance går 2-1 i A1 Gaming League – efter rysare

Tre jämna kartor tog det innan portugiserna besegrades.

Alliance förlorade första matchen mot Secret i A1 Gaming League med 0-2. En vinst på walkover mot Metizport satte Alliance på 1-1 i ställning på väg in i tredje matchveckan. Motståndet blev portugisiska FTW.

Portugiserna valde att starta matchen på Ancient, en karta som Alliance förlorat fem gånger i rad. 6-6 i halvtid blev det efter en fin CT-sida av Niclas "PlesseN" Plessen. FTW kunde dock dra ut en större ledning på sitt eget försvar och matchen slutar 13-8.

Alliance valde att leta revanch på Overpass. En tidig ledning med 4-0 för svenskarna vänds till 5-7 innan halvleken är slut. Än fanns det dock glöd i Alliance. Robin "robiin" Sjögren och kompani lyckades vända 5-9 till 11-9 innan FTW hittade en till runda. Tre jämna rundor efter detta leder till 12-12 och förlängning. Här tar dock Alliance kommandot och stänger kartan 16-13.

Anubis avslutar matchen. Trots en tidig ledning 5-0 kan Alliance kvittera till 6-6 i halvtid. Även i andra halvlek är det Rafael "rafaxF" Faria och kompani som hittar fem raka rundor och det står 11-6. Alliance vänder här matchen och vinner sex raka rundor på offensiven innan vinsten är ett faktum – 13-11 och 2-1.

Alliance är nu därför i den övre halvan av Swiss-stadiet i åttonde säsongen av A1 Gaming League. Tidigare idag besegrade Sangal 500 för att hamna på samma plats. Senare idag spelar även Young Ninjas mot Alternate Attax med chans på en plats i slutspelet med 3-0 i matcher.

AFFE
En viktig seger där plessen imponerar genom hela matchen! Vad är det för sista runda dock, sjukaste jag sett
CelahiR
Intressant att dom vann matchen när statusen säger stt dom var det sämre laget. Men men, det är vunna rundor som räknas och inte antal kills. Det är taget!
Du måste vara inloggad för att kommentera.